Succesul stă in dorința de a învinge!

Cabinet de avocat Alina HANU - Constanța

Telefon

0724889651

Despre cabinet

Alina HANU – Avocat

A absolvit atȃt studiile de licențǎ (specializarea: Drept) cȃt și cele de masterat (specializarea: Științe Penale), organizate ȋn cadrul Facultǎții de Drept și Științe Administrative a Universitǎții „Ovidius” din Constanța.

A absolvit Institutul Național pentru Pregǎtirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA), dobȃndind titlul de avocat definitiv, ulterior fiind ȋnscris ȋn Tabloul avocaților definitivi al Baroului Constanța.

Ȋn activitatea profesionalǎ a ales statutul de avocat pledant asigurȃnd asistențǎ și reprezentare cu precǎdere ȋn cauze penale și civile.

Obiectivele cabinetului sunt respectarea celor mai înalte standarde etice în toate acțiunile întreprinse și menținerea integrității și competenței în profesia de avocat. Preluăm cele mai incitante cazuri și ne străduim să privim problemele atât din perspectiva lor juridică cât și din cea umană. Noi punem interesul clientului mai presus de orice. Succesul clientului este primordial pentru noi.Ne dorim să găsim pentru fiecare situație soluția optimă, rapidă și eficientă pentru a oferi clienților noști un suport legal complet.Scopul principal este ca intărim relația cu clienții noști prin:

 • Încredere în reușită

  Plecăm de la ideea de succes în fiecare caz preluat de către cabinetul nostru. Fiecare dosar este tratat cu aceeași seriozitate și același profesionalism pentru că, în cazul nostru, nu există decât dorința de a câștiga. Suntem convinși că reusitele sunt importante atât pentru clienții noștri cât și pentru noi, ca și cabinet de avocatură.

 • Încrederea în rezultate

  Activitatea cabinetlui se cuantifică în rezultate. În fiecare caz preluat încercăm să obținem un rezultat favorabil, cu un minim de timp și cheltuieli financiare din partea clientului. Asadar, nu numai rezultatul final contează pentru noi, ci și optimizarea timpului în care acesta este obținut precum și optimizarea cheltuielilor financiare ale clienților.

 • Încrederea în flexibilitate

  Fiecare caz preluat este unic și de aceea soluțiile juridice pe care le oferim clientilor noștri sunt adaptate in funcție de nevoile lor.

 • Încrederea în parteneriat

  Relația pe care o dezvoltăm cu clienții noștri este una de  parteneriat.  Acest parteneriat implică, din partea ambelor părți, respect, onestitate, fidelitate si cel mai important, un țel
  comun: succesul. Important pentru noi și pentru clientii noștri este să prevenim situațiile litigioase care ar putea afecta interesul clienților. Tocmai de aceea, latura de consultanță este una din cele mai importante în activitatea noastră.